ZTE Presenteert Axon Max-phablet Met Metalen Behuizing

ZTE Axon MaxDe Chinese fabrikant ZTE heeft een nieuwe phablet gepresenteerd, genaamd Axon Max. De Axon Max beschikt onder andere over een metalen behuizing die qua design veel weg heeft van de Mate 8 van Huawei.

De Axon Max is voorzien van een 6-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels en 2.5D-glas voor extra stevigheid. Intern vinden we een Snapdragon 617 van Qualcomm, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 13 megapixel camera voor selfies, een vingerafdrukscanner en een 4140mAh accu met Quick Charge 2.0.

ZTE Axon Max phablet

De phablet heeft ondersteuning voor dualSIM, weegt 188 gram, meet 160 x 80 x 7,5mm en draait op Android 5.1 (lollipop) met de MiFavor-schil. In China is de phablet later deze maand beschikbaar voor omgerekend ongeveer 400 euro. Het is niet bekend of de Axon Max ook buiten China zal worden uitgebracht.

Mocht je op zoek zijn naar een phablet die veel lijkt op de ZTE Axon Max, dan is de Huawei Mate 8 mogelijk een interessante optie. Deze phablet verschijnt volgend jaar op de markt.

via [AW]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.