Samsung Galaxy S9 Ontvangt Update Met Beveiligingspatch Van Mei

samsung-galaxy-s9-plus-camerasSamsung is begonnen met de uitrol van een nieuwe update voor de Galaxy S9 en de Galaxy S9+. De update brengt onder andere de beveiligingspatch van mei met zich mee, maar ook extra mogelijkheden voor de dual-SIM-versie van de Galaxy S9.

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ ontvangen op dit moment de beveiligingsupdate van mei. Eerder kwam de update ook al binnen op de Galaxy S8, Galaxy S8+ en de Galaxy Note 8. De update van mei pakt 55 kwetsbaarheden aan.

Samsung heeft de update ook voorzien van nieuwe functies voor de dual-SIM-versie van de Galaxy S9. Zo zijn onder andere VoLTE en VoWIFI verbeterd, maar is er nu ook ondersteuning voor ‘dubbele service voor bellen via 4G/VoWIFI’. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet de provider dit wel ondersteunen.

De update met versienummer G960FXXU1BRE5 (Galaxy S9) en G965FXXU1BRE5 (Galaxy S9+) is ongeveer 356 MB groot en komt op dit moment via OTA binnen op unbranded Galaxy S9-toestellen. Heb je nog geen notificaties ontvangen, dan kun je handmatig controleren of de update al klaar staat door naar ‘Instellingen’ -> ‘Software-update’ -> ‘Updates handmatig downloaden’ te gaan.

Mensen die hun toestel hebben gekocht bij een provider “branded” ontvangen de update wat later.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.