Nokia 8 Krijgt Pro Camera-app Met Meer Flexibiliteit

nokia8-procameraDe Nokia 8 ontvangt binnenkort een vernieuwde camera-app. De zogeheten Pro Camera-app zal de komende dagen wereldwijd worden uitgerold en geeft gebruikers meer flexibiliteit.

Zodra de nieuwe camera-app beschikbaar is ontvang je hierover een notificatie. Je kunt ook handmatig controleren of de update al klaarstaat, door naar ‘Instellingen’ -> ‘Over toestel’ -> ‘Software-update’ te gaan. De update is ongeveer 600MB groot.

Met de Pro Camera-app kun je handmatig veel instellingen van de camera aanpassen, waaronder de ISO-waarden, de sluitersnelheid en de witbalans. De interface van de nieuwe camera-app lijkt erg veel op de camera-app van Nokia’s Lumia-toestellen met Windows Phone. Uiteraard hoef je niet per se gebruik te maken van alle nieuwe functies en kun je gewoon op de oude manier foto’s blijven maken als je dat liever hebt.

De Pro Camera-app verscheen voor het eerst op de Nokia 7, maar dit toestel is niet uitgebracht in Nederland. De Nokia 8 is wel in Nederland verkrijgbaar en is momenteel bij Coolblue in de aanbieding.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.