“Google Gaat Pixel 3 Zelf Maken”

google-pixel-3-rendersDe huidige Google Pixel-smartphones zijn gemaakt in samenwerking met HTC en LG, maar als we de laatste berichten mogen geloven zal Google de aankomende Pixel-smartphones zelf produceren. Een ontwerper heeft een aantal renders gemaakt van hoe de Pixel 3 en Pixel 3 XL er mogelijk kunnen uitzien.

Google nam vorig jaar een gedeelte over van HTC, waardoor nu 2000 ex-HTC-medewerkers werken voor Google. Waarschijnlijk zijn deze medewerkers gedeeltelijk verantwoordelijk voor het maken van de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Zij werkten ook mee aan de eerste en tweede generatie Pixel-toestellen.

google-pixel-3-XL-render

Veel specificaties over de Pixel 3-serie zijn nog niet uitgelekt, maar het is aannemelijk dat de toestellen beschikken over de nieuwe Snapdragon 845-processor. Eerder verscheen wel een foto waarop de screenprotectors van de Pixel 3 en Pixel 3 XL te zien zouden zijn. Als deze foto echt is kunnen we concluderen dat de Pixel 3 XL beschikt over een notch aan de bovenkant van het scherm. Op basis van deze informatie maakte ontwerper Phone Designer de bovenstaande renders.

Google heeft zelf nog geen introductiedatum bekendgemaakt, maar we verwachten dat de smartphones ergens in oktober zullen worden gepresenteerd.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.