“Oppo Find X Krijgt Camera Met 5x Optische Zoom”

Oppo-Find-X-teaserOppo komt binnenkort met een nieuwe vlaggenschip-smartphone die ook in de Benelux op de markt zal verschijnen. De zogeheten Oppo Find X krijgt volgens de geruchten onder andere een camera met 5x optische zoom.

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de Oppo Find X. Zo weten we nu onder andere dat de lancering zal plaatsvinden in Parijs op 19 juni. Ook heeft Oppo nu een nieuwe teaser gedeeld, alhoewel we hier niet veel wijzer van worden.

Oppo-Find-X-poster

Wel gaat er nu meer informatie rond over de specificaties van het toestel. Zo zou de Oppo Find X beschikken over een dual-camera met 5x optische zoom. Intern vinden we waarschijnlijk een Snapdragon 845-processor met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. De accu heeft ondersteuning voor VOOC fast charging.

We hoeven nog maar één week te wachten voordat de smartphone officieel zal worden aangekondigd. Tijdens de presentatie in Parijs krijgen we waarschijnlijk ook de adviesprijs van de Oppo Find X te horen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jochem6 schreef:

    En hoe zit het met het update-beleid van Oppo?

    Want met Android ben ik er nu wel uit: hoe mooi/geweldig/perfect een Android-smartphone in specs en uiterlijk ook is, volgt de telefoonbouwer niet netjes het “Google Update-pad” of het is geen AndroidOne, dan hoeft het voor mij niet meer!

    Ik wil voor deze Find X best de vraagprijs betalen, maar dan moet Oppo wat mij betreft wél netjes maandelijks updaten en het toestel minstens van twee grote Android-updates voorzien, anders hoef ik de smartphone niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.