Oppo Find X Te Zien Op Gelekte Render

Oppo-Find-X-teaserOp het internet is een render opgedoken waarop de Find X te zien zou zijn, de aankomende vlaggenschip-smartphone van Oppo. De Oppo Find X krijgt waarschijnlijk een afgerond OLED-scherm met aan de onderkant een notificatie-strip.

Op 19 juni zal Oppo de Find X officieel introduceren, maar er zijn al verschillende details van de smartphones uitgelekt. Ditmaal is de onderstaande afbeelding opgedoken, waarop het lijkt alsof de randen van het scherm zijn afgerond en de onderkant van het scherm is voorzien van een notificatie-strip met verlichting. Volgens eerdere geruchten gaat het om een 6,4-inch scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels.

Oppo-Find-X-render

Intern verwachten we een Qualcomm Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen en tot 256GB opslagruimte. Aan de achterkant zit een 20MP + 16MP dual-camera met 5x optische zoom. Zowel de camera aan de achterkant als de camera aan de voorkant hebben een diafragma van f/2.0. De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo) en zal op 19 juni officieel worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.