HMD Global Start Uitrol Beveiligingsupdate Juni Voor Nokia 7 Plus

Nokia-7-plusHMD Global is begonnen met de uitrol van de nieuwste beveiligingsupdate voor de Nokia 7 Plus. De update kwam eerder al binnen op de toestellen van Google en op een aantal smartphones van Sony.

Nokia is opnieuw snel met het uitbrengen van de nieuwste beveiligingsupdate. De update van juni komt nu in Nederland binnen op de Nokia 7 Plus. De update is 87MB groot en pakt tientallen kwetsbaarheden aan. Heb je de update nog niet ontvangen dan kun je handmatig controleren of de update al klaar staat voor jouw toestel. Hiervoor ga je naar ‘Instellingen‘ -> ‘Software-update‘ -> ‘Updates‘.

Nokia 7 Plus
De Nokia 7 Plus is een mid-range smartphone met een 6-inch fullHD+-scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 2160 bij 1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Intern vinden we een Snapdragon 660-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera en een 16 megapixel selfie-camera. De smartphone is verkrijgbaar bij Coolblue in de kleuren zwart en wit.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ron 2010 zegt:

    Nokia 7+….. Dit is de phone die na het verdwijnen van de Nexus pure androidbeleving bied aan hen die de pixels te duur vinden. Mijn toestel heeft ruim een week geleden de juni patch ontvangen waarmee ze dus bevestiging geven hun beloftes probleemloos na te komen. Nokia 7+ is tot nu toe mijn beste toestel ooit en moge de updatepolicy van Nokia een voorbeeld zijn voor de grootste merken die er de laatste jaren helaas niet veel van gebakken hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *