OnePlus 6 Meer Dan Een Miljoen Keer Verkocht

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6OnePlus heeft via een persbericht bekendgemaakt dat de OnePlus 6 al meer dan een miljoen keer is verkocht. OnePlus bereikte deze mijlpaal 22 dagen nadat de OnePlus 6 op de markt verscheen. Hiermee verkoopt de OnePlus 6 meer dan twee keer zo goed als de OnePlus 5T.

De OnePlus 6 verkoopt een stuk beter dan de OnePlus 5T, de voorganger van de OnePlus 6. De goede verkoopcijfers zijn te danken aan de krachtige specificaties en het feit dat de smartphone niet alleen via de webwinkel, maar ook bij 26 pop-up events in elf landen verkrijgbaar was. Bij deze pop-up events hebben 15.000 mensen in de rij gestaan om de OnePlus 6 als eerste te bemachtigen. CEO Pete Lau schreef het volgende:

Voordat we OnePlus lanceerden, luisterden we al naar de wensen van consumenten om smartphones te maken die design en kracht combineren. De OnePlus 6 is tot nu toe het meest geavanceerde product van de combinatie van stijl en snelheid. Onze community leden komen terug voor nieuwe devices en we trekken ook nieuwe consumenten aan, waardoor de OnePlus 6 ons snelst-verkopende device tot op heden is.

De uitvoering met 256GB opslagruimte is de meest populaire OnePlus 6-variant. Voor OnePlus is de verkoop van een miljoen toestellen in slechts 22 dagen tijd erg snel. Het duurde ongeveer 3 maanden voordat de OnePlus 5 en OnePlus 5T een miljoen keer werden verkocht.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.