Ulefone S8 Pro: 5,3-inch Smartphone Met Dual-Camera Voor €73,-

Ulefone S8 Pro smartphoneBen je nog opzoek naar een budget-smartphone? Dan is de Ulefone S8 Pro misschien interessant voor jou. De Ulefone S8 Pro is een 5,3-inch budget-smartphone die onder andere beschikt over een dual-camera, een vingerafdrukscanner en een 3000mAh accu. De smartphone kost tijdelijk slechts €73,-.

De Ulefone S8 Pro beschikt over een 5,3-inch scherm met een HD-resolutie, een 1,3GHz MTK6737 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een f2.2 dual-camera (13MP + 5MP) aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, een 3000mAh vervangbare accu, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning. De smartphone heeft een metalen frame en draait op Android 7.0 (Nougat). De metalen frame geeft de smartphone een premium uitstraling.

Ulefone S8 Pro

De Ulefone S8 Pro is op GearBest beschikbaar in de kleuren zwart en goud en is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €73,-. Je hoeft geen invoerrechten of omzetbelasting te betalen, want de smartphone zal binnen Europa worden opgestuurd. Hierdoor kom je niet voor onverwachts extra kosten te staan.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.