“LG V40 Krijgt Vijf Camera’s”

LG-V30S-ThinQ-blauwDe opvolger van de LG V30 krijgt volgens de laatste geruchten maar liefst 5 camera’s. Drie camera’s zitten aan de achterkant, terwijl de twee camera’s aan de voorkant onder andere te gebruiken zijn voor gezichtsherkenning.

Volgens een bron van Android Police werkt LG aan een methode voor gezichtsontgrendeling die vermoedelijk werkt door een stereobeeld van het gezicht van de gebruiker te maken. Hiervoor zijn twee camera’s nodig, waardoor de LG V40 zal worden uitgerust met een dual-camera aan de voorkant. De nieuwe methode moet ervoor zorgen dat de gezichtsontgrendeling minder makkelijk te foppen is met een foto.

Aan de achterkant vinden we drie camera’s, waarvan één reguliere camera en één camera met een groothoeklens. Het is nog onduidelijk wat de functie van de derde camera zal zijn. Mogelijk is de camera te gebruiken om een scherptediepte-effect mee te creëren of gaat het om een zoomlens.

Tot nu toe heeft alleen de Huawei P20 Pro drie camera’s aan de achterkant. Bij dit toestel heeft de derde camera een zwart-witsensor die meer details en een scherptediepte-effect kan creëren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.