Evan Blass Deelt Renders Nokia 7+ En Nokia 1

Nokia-1De zeer betrouwbare tech-lekker Evan Blass heeft op zijn Twitter-pagina @Evleaks afbeeldingen van de Nokia 1 en de Nokia 7+ geplaatst. De Nokia 1 is een plastic budget-smartphone, terwijl de Nokia 7+ een wat meer premium uitstraling heeft.

We zien de Nokia 1 in de bovenstaande afbeelding in de kleuren zwart, blauw en rood. De Nokia 1 is een instap-model met een klein scherm, een plastic behuizing en een lage adviesprijs. Evan Blass heeft geen specificaties genoemd, maar die zullen in elk geval niet indrukwekkend zijn. HMD Global zal de smartphone waarschijnlijk op 25 of 26 februari officieel introduceren.

Op de onderstaande afbeelding zien we de Nokia 7+. De variant van de Nokia 7 krijgt aan de achterkant een dual-camera, met daaronder een vingerafdrukscanner. Aan de voorkant zien we een scherm met een 18:9-verhouding. Volgens Evan Blass draait de smartphone op Android One. Dit is een vrijwel stock-versie van Android. Ook ontvangen Android One-toestellen als eerste de nieuwste Android-updates. HMD Global zal de Nokia 7+ waarschijnlijk op 25 februari presenteren.

Nokia-7-plus

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.