Android Go-smartphone Van Samsung Met Aangepaste Interface Te Zien Op Foto’s

Samsung-Android-GoDe website Sammobile heeft een aantal foto’s gedeeld van Samsung’s aankomende Android Go-smartphone. Het valt op dat de smartphone niet op stock-Android draait, maar dat dit toestel net als de andere smartphones van Samsung is voorzien van de Samsung Experience-interface

Uit de foto’s kunnen we opmaken dat de Android Go-smartphone vergelijkbaar is met de andere smartphones van Samsung. Zo krijgen gebruikers opnieuw de zogenaamde Experience-interface. Ook zien we de Go-versies van de Google-apps geïnstalleerd, waaronder Google Go, Maps Go en YouTube Go. Het is opzich best opmerkelijk dat Samsung de interface van Android Go aanpast, aangezien fabrikanten tot nu toe alleen Android Go-smartphones met stock-Android op de markt hebben gebracht.

Uit de foto’s kunnen we verder opmaken dat de smartphone over 8GB opslagruimte beschikt en dat het toestel typenummer SM-J260 heeft. De Aziatische versie zou typenummer SM-J260G hebben terwijl de Europese versie typenummer SM-J260F meekrijgt. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de nieuwe budget-smartphone officieel zal introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.