Android Go-smartphone Van Samsung Met Aangepaste Interface Te Zien Op Foto’s

Samsung-Android-GoDe website Sammobile heeft een aantal foto’s gedeeld van Samsung’s aankomende Android Go-smartphone. Het valt op dat de smartphone niet op stock-Android draait, maar dat dit toestel net als de andere smartphones van Samsung is voorzien van de Samsung Experience-interface

Uit de foto’s kunnen we opmaken dat de Android Go-smartphone vergelijkbaar is met de andere smartphones van Samsung. Zo krijgen gebruikers opnieuw de zogenaamde Experience-interface. Ook zien we de Go-versies van de Google-apps ge├»nstalleerd, waaronder Google Go, Maps Go en YouTube Go. Het is opzich best opmerkelijk dat Samsung de interface van Android Go aanpast, aangezien fabrikanten tot nu toe alleen Android Go-smartphones met stock-Android op de markt hebben gebracht.

Uit de foto’s kunnen we verder opmaken dat de smartphone over 8GB opslagruimte beschikt en dat het toestel typenummer SM-J260 heeft. De Aziatische versie zou typenummer SM-J260G hebben terwijl de Europese versie typenummer SM-J260F meekrijgt. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de nieuwe budget-smartphone officieel zal introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.