OnePlus 6-gebruikers Last Van Flikkerend Scherm In De Zon

Silk-White-Limited-Edition-OnePlus-6Verschillende mensen met een OnePlus 6 klagen over een flikkerend scherm wanneer ze naar buiten gaan op een zonnige dag. Het scherm begint te flikkeren wanneer de OnePlus 6 automatisch de helderheid aanpast.

Op het OnePlus-forum, Reddit en het forum van XDA Developers zijn verschillende meldingen binnengekomen van OnePlus 6-gebruikers die last hebben van een flikkerend scherm. Dit probleem komt voor wanneer gebruikers in direct zonlicht stappen en de automatisch aanpasbare helderheid van het toestel aanstaat. Het geflikker valt vooral op bij een witte achtergrond.

Sommige gebruikers schrokken en dachten dat ze een defect toestel hadden, maar nu lijkt het probleem te worden veroorzaakt door een softwareprobleem. Toch is het nog maar de vraag of het probleem zal worden aangepakt. Op het forum van XDA Developers schrijft iemand namelijk “Het was ook een probleem op de OnePlus 5T en het is niet opgelost in de tijd dat ik dat toestel had.“. OnePlus heeft nog geen reactie gegeven.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.