Razer Phone 2 Komt In Vierde Kwartaal Van 2018

Razer PhoneIn november vorig jaar introduceerde Razer de eerste smartphone van het bedrijf, die speciaal is ontworpen voor gamers. Chen Xiaoping heeft tijdens de China Joy 2018 in Shanghai bekendgemaakt dat de lancering van de Razer Phone 2 voor eind 2018 staat ingepland.

Xiaoping heeft aangegeven dat de opvolger van de Razer Phone in december in China verkrijgbaar moet zijn. Volgens Chinese media beschikt de smartphone onder andere over een Snapdragon 855-processor, de opvolger van de huidige Snapdragon 845-processor. Qualcomm zal deze chipset waarschijnlijk begin december introduceren. Xiaoping heeft zelf overigens gezegd dat de smartphone de nieuwste chipset zal krijgen, maar heeft geen specifieke chipset genoemd.

De huidige Razer Phone beschikt onder andere over een Snapdragon 835-processor, 8GB werkgeheugen, een 5,7-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een refresh rate van 120 Hz, een 4.000 mAh accu en een speciaal koelsysteem om de smartphone koel te houden tijdens zware game-sessies. Ook heeft de smartphone zeer goede stereo-speakers met Dolby Atmos-ondersteuning.

via [gsmarena]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.