Beveiligingspatch Augustus Rolt Uit Naar Samsung Galaxy S8(+) en Sony Xperia XZ2

Samsung-Galaxy-S8-Sony-Xperia-XZ2De Samsung Galaxy S8(+) en de Sony Xperia XZ2 ontvangen momenteel een update met daarin de beveiligingspatch van augustus. De nieuwe patch pakt de nieuwste lekken in het Android-besturingsysteem aan.

Elke maand brengt Google een nieuwe beveiligingsupdate uit die de laatste kwetsbaarheden in Android moet oplossen. De update komt meestal als eerste binnen op de smartphones van Google zelf, waarna de patch ook naar andere toestellen zal worden uitgerold. Deze week in de beveiligingspatch binnengekomen op de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ van Samsung. De update is 418MB groot en heeft buildnummer G950FXXU3CRGH (Galaxy S8) en G955FXXU3CRGH (Galaxy S8+) gekregen. De update komt als eerste binnen op unbranded-toestellen.

De beveiligingsupdate van augustus lost 43 kwetsbaarheden op, waarvan 6 kritisch. Samsung heeft zelf ook 11 fixes aan de update toegevoegd. Zo is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om content te streamen vanuit de Veilige Map als deze afgesloten is. Ook zijn er stabiliteitsverbeteringen en prestatieverbeteringen doorgevoerd.

De Xperia XZ2 van Sony krijgt nu ook de beveiligingsupdate van deze maand binnen. De update is 302MB groot en brengt de firmwareversie van 51.1.A.4.265 naar 51.1.A.11.26. De Xperia XZ2 Compact zal de update binnenkort ook ontvangen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.