Umidigi Z2 Pro Kost Dit Weekend Slechts €261

Umidigi-Z2-ProUmidigi is een merk waar veel van jullie waarschijnlijk nog niet vaak van hebben gehoord, maar onlangs kwam het merk wel regelmatig in het nieuws dankzij de introductie van de Umidigi Z2-smartphone. Dit toestel valt namelijk op door het mooie uiterlijk en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Umidigi heeft ondertussen de Z2 Pro geïntroduceerd, die is uitgerust met nog krachtigere specificaties.

De Umidigi Z2 Pro beschikt over een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2246 x 1080 pixels, een Helio P60-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16MP en 8MP dual-camera aan de achterkant, een 16MP + 8MP dual-camera aan de achterkant, een 3550mAh accu en dualSIM-ondersteuning. Aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner en de smartphone draait op Android 8.1 (Oreo).

Umidigi-Z2-Pro-kleurenopties

De weekend is de Umidigi Z2 Pro in de aanbieding voor €261. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Twilight en Carbon Fiber Black. Er is ook een Luxury Ceramic versie verkrijgbaar voor €313.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.