Nokia Zal Op 21 Augustus Nieuwe Smartphone Introduceren

Nokia-21-augustusNokia Mobile heeft via Twitter laten weten dat het bedrijf op 21 augustus een nieuwe smartphone zal introduceren. Bij de Tweet is een afbeelding toegevoegd met daarop de tekst “Get ready to unveil the most awaited phone“.

HMD Global, de fabrikant die smartphone onder de Nokia-merknaam op de markt brengt, heeft het afgelopen jaar al een hele hoop toestellen uitgebracht. Toch kunnen we binnenkort alweer een nieuwe Nokia-smartphone verwachten. Op 21 augustus zal namelijk de nieuwste Nokia-smartphone worden geïntroduceerd. Op de gedeelde afbeelding van Nokia Mobile zien we de smartphone in het donker, waardoor we nog geen details kunnen melden.

Ook heeft Nokia Mobile niet aangegeven om welk toestel het gaat, maar mogelijk gaat het om de Nokia 9. De Nokia 9 moet volgens de geruchten een nieuwe vlaggenschip smartphone worden, die onder andere beschikt over een 5,5-inch scherm en een Snapdragon 835- of 845-processor. Gelukkig hoeven we maar een paar dagen te wachten om er achter te komen of deze geruchten kloppen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.