“Foto’s Tonen Motorola Moto G7 Met Kleine Notch”

Slashleaks-Motorola-Moto-G7Via de bekende tech-lekker Slashleaks zijn foto’s opgedoken waarop de Motorola Moto G7 te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone een minimale notch voor de camera-module heeft.

Op de foto’s zien we een smartphone met een voorkantvullend scherm. Voor de selfie-camera is een kleine inkeping aanwezig. In de instellingen van de smartphone zien we ‘Motorola Moto G6 Plus‘ als toestelnummer staan. Dit toestel heeft echter een ander ontwerp zonder notch. Het zou hier dan ook gaan om een pre-productie-exemplaar, waarop waarschijnlijk nog oude software met incorrecte data staat geïnstalleerd.

We zien dat de “Moto G7” aan de boven- en onderkant van het scherm nog redelijke bezels heeft. De achterkant lijkt te bestaan uit metaal. Hier zien we ook een dual-camera en een vingerafdrukscanner.

Later vandaag organiseert moederbedrijf Lenovo een evenement in Berlijn. We verwachten tijdens dit evenement de introductie van nieuwe smartphones, maar het is onduidelijk of we dan al de Moto G7 te zien krijgen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.