BlackBerry Key2 Light Edition Aangekondigd

BlackBerry-Key2-LETCL heeft tijdens de IFA een goedkopere versie van de BlackBerry Key2 geïntroduceerd. De BlackBerry Key2 LE heeft een 4,5-inch scherm met fysiek toetsenbord en krijgt een adviesprijs mee van 399 euro.

De Key2 LE is een minder krachtige versie van de Key2, die TCL in juli van dit jaar uitbracht. De smartphone beschikt onder andere over een 4,5-inch lcd-scherm met een resolutie van 1620 x 1080 pixels en een 3:2-beeldverhouding. Ook heeft de Key2 LE een fysiek toetsenbord met 35 toetsen.

Intern beschikt de smartphone over een Snapdragon 636-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of 64 GB opslagruimte, een 13MP + 5MP dual-camera en een 8 megapixel selfie-camera. De Key2 LE draait op Android 8.1 (Oreo).

BlackBerry-Key2-Light-Edition

De BlackBerry Key2 LE met 32GB opslagruimte krijgt een adviesprijs mee van 399 euro. De uitvoering met 64GB opslagruimte kost 429 euro. De Key2 LE komt op de markt in de kleuren goud, zwart en rood, maar het is nog onduidelijk of de smartphone in de Benelux op de markt zal verschijnen. Wel heeft TCL bekendgemaakt dat de smartphone in Duitsland in de winkels komt te liggen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.