Xiaomi Mi Mix 3 Krijgt 5G-ondersteuning

Xiaomi-Mi-Mix-3Xiaomi-woordvoerder Donovang Sung heeft op Twitter een foto gedeeld van de Xiaomi Mi Mix 3. Op de foto zien we in de rechterbovenhoek een 5G-icoontje. De Mi Mix 3 heeft dus ondersteuning voor het 5G-netwerk, dat op nog maar heel weinig plekken in gebruik is.

Op de bovenstaande foto zien we de Xiaomi Mi Mix 3 met een 5G-icoontje in beeld. Achter de smartphone zien we op een scherm de status van drie 5G-verbindingen en een 4G-verbinding. Waarschijnlijk heeft Xiaomi de processor in de smartphone gekoppeld aan een 5G-modem. Zo zou het bedrijf bijvoorbeeld de Snapdragon 845-processor kunnen combineren met de Qualcomm X50-modem, die 5G op de in de foto zichtbare banden ondersteunt.

De meeste gebruikers zullen voorlopig nog weinig hebben aan de 5G-ondersteuning, omdat dit netwerk nog maar op weinig plekken in gebruik is. Providers zullen pas volgend jaar op grotere schaal 5G gaan aanbieden, terwijl wij in Nederland waarschijnlijk nog minstens een paar jaar moeten wachten. Xiaomi zal de smartphone volgende maand officieel introduceren.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.