“OPPO Komt Volgend Jaar Met 5G-smartphones Voor 400 Euro”

oppo-reno-2-headerWe zien langzaam steeds meer high-end smartphones met ondersteuning voor het 5G-netwerk, maar als het aan OPPO ligt komt 5G-ondersteuning in 2020 ook naar minder dure smartphones. Alle smartphones met een adviesprijs vanaf 400 euro worden namelijk uitgerust met een 5G-modem.

Telecomproviders en smartphonefabrikant zijn zich steeds meer aan het voorbereiden voor een toekomst met 5G, de veel snellere opvolger van 4G. Tot nu toe komen we 5G-ondersteuning alleen tegen in dure high-end smartphones, maar daar komt in 2020 verandering in. Onder andere OPPO wil 5G-ondersteuning toevoegen aan minder dure smartphones. De goedkoopste 5G-smartphone is op dit moment de Xiaomi Mi 9 Pro 5G, die ongeveer 520 dollar kost. OPPO wil in 2020 echter 5G-smartphones op de markt brengen met een vanaf adviesprijs van 400 dollar.

We weten nog niet om welke toestellen het gaat en over welke processor de smartphones zullen beschikken. In Nederland is op dit moment overigens nog geen grote vraag naar 5G-smartphones, omdat wij in Nederland op zijn vroegst pas later in 2020 landelijk gebruik kunnen maken van 5G.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.