OnePlus 6T Krijgt Vingerafdrukscanner In Het Scherm

Oppo-R17-Pro-vingerafdrukscannerWe dachten het al langer, maar nu heeft OnePlus bevestigd dat de OnePlus 6T een in-display vingerafdrukscanner krijgt. OnePlus zal de smartphone mogelijk al volgende maand introduceren.

OnePlus heeft met CNET gesproken over features van de OnePlus 6T. De smartphone krijgt onder andere een functie genaamd ‘Screen Unlock’. Dankzij Screen Unlock kun je de smartphone ontgrendelen door simpelweg je vinger op het scherm te leggen, omdat de vingerafdrukscanner zit verwerkt in het scherm.

De vingerafdrukscanner zit tussen de glazen laag van het scherm en het touchscreen. Het scherm van het toestel licht op als er een vinger wordt gedetecteerd. Een beeldsensor scant vervolgens je vinger om te kijken of je de eigenaar bent van het toestel.

OnePlus gaf aan dat het bedrijf oorspronkelijk van plan was om de in-display vingerafdrukscanner al te gebruiken in de OnePlus 5T, maar de technologie bleek toen nog niet snel en gebruiksvriendelijk genoeg.

OnePlus brengt de T-versie doorgaans vier tot zes maanden na een eerste versie uit. Dit zou betekenen dat we de smartphone in oktober te zien krijgen. CNET deelde een screenshot van het ontgrendelingsscherm van de OnePlus 6T, waarop de datum 17 oktober staat. De kans is vrij groot dat dit de introductiedag is.

OnePlus-6T-17-oktober

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.