HMD Global Rolt Nieuwe Bèta Android 9.0 Pie Uit Voor Nokia 7 Plus

Android-9.0-Pie-Nokia-7-PlusHMD Global heeft een nieuwe béta van Android 9.0 (Pie) beschikbaar gemaakt voor de Nokia 7 Plus. De verwachting was dat het bedrijf nu met een stabiele versie zou komen, maar blijkbaar zijn er nog wat meer tests nodig voordat de stabiele versie van Android 9.0 kan worden uitgerold.

Er zijn al verschillende bèta-versies van Android 9.0 uitgebracht voor de Nokia 7 Plus. Nu rolt er opnieuw een update uit naar gebruikers die meedoen aan het testprogramma. Dit is best opvallend aangezien Juho Servikas, de CEO van HMD Global, na beta 4.0 aangaf dat dit de laatste beta-update zou zijn voordat het bedrijf de stabiele versie uit zou rollen. Nu komt HMD Global dus alsnog met beta 4.1, waardoor we nog iets langer geduld moeten hebben op de stabiele uitrol van Android 9.0.

Op de beveiligingsupdate van september na brengt bèta 4.1 geen functies met zich mee die niet in versie 4.0 te vinden waren. Toch zijn er een aantal kleine wijzigingen gevonden. Zo staat de ‘At a Glance’ widget nu standaard op de homescreen en is deze niet te verwijderen. Ook zijn er indicatoren van up- en downloadgebeurtenissen in het Wi-Fi icoontje in de statusbalk toegevoegd en heeft HMD Global nu AptX toegevoegd als Bluetooth audio codex.

Het is nog onduidelijk wanneer HMD Global de stabiele versie van Android 9.0 (Pie) zal uitrollen naar de Nokia 7 Plus, maar lang hoeven we waarschijnlijk niet meer te wachten.

via [techpulse]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.