Plantronics Introduceert Vijf Nieuwe Headsets

backbeat-fit-3100-zwartDe Amerikaanse audiofabrikant Plantronics heeft vijf nieuwe bluetooth-headsets aangekondigd. Het gaat om over-air, in-ear en volledig draadloze headsets die zijn toegevoegd aan de FIT-serie en de GO-serie.

De meest opvallende headset is de BackBeat FIT 3100. Dit is namelijk de eerste headset van Plantronics die volledig draadloos is. Dit wil zeggen dat de headset bestaat uit twee losse oordopjes. Deze oordopjes zitten in een klein opbergdoosje waarin de oordopjes automatisch weer worden opgeladen wanneer je ze even niet gebruikt. De BackBeat FIT 3100 heeft een speeltijd van 5 uur, maar dit kan met maximaal tien uur worden uitgebreid dankzij het oplaadetui. De BackBeat FIT 3100 is waterdicht (IP57), kost €149,99 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.

backbeat-fit-3100-grijs

De BackBeat FIT 2100 is een opvolger van de populaire BackBeat FIT, waar wij in 2015 al eens een review over hebben geschreven. De nieuwe versie beschikt over het Always Aware-ontwerp, de My Tap-functie en intuïtieve bediening. De BackBeat FIT 2100 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en lava black, en krijgt een adviesprijs mee van €99,99.

plantronics-backbeat-fit-2100

De derde nieuwe headset voor in de FIT-serie is de BackBeat FIT 350. Deze headset doet veel denken aan de BackBeat FIT 305 die wij onlangs hebben getest. De FIT 350 heeft echter een andere draagstijloptie, waarbij je de oordopjes om je oor hangt. Hierdoor vallen de oordopjes onmogelijk uit je oren tijdens een work-out. De headset heeft een accuduur van zes uur, is zweet- en waterbestendig en is uitgerust met een sportkabel die ‘s nachts zichtbaar is. De BackBeat FIT 350 is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs, grijs/bone en grijs/blauw en kost €79,99.

plantronics-backbeat-fit-350

De BackBeat GO 410 is een nieuwe headset voor in de GO-serie. De GO 410 heeft een accuduur van 12 uur en beschikt over drie activenoise canceling- en twee EQ-modi waarmee de gebruiker de controle krijgt over wat hij wel of niet hoort. Zo kun je tijdens een lange vlucht bijvoorbeeld de irritante ruis van de motoren wegfilteren, zodat je optimaal kunt genieten van de muziek. De headset is verkrijgbaar in de kleuren graphite en bone en heeft een adviesprijs van €129,99.

plantronics-backbeat-go-410

Als laatste heeft Plantronics de BackBeat GO 810 geïntroduceerd, een over-ear headset die net als de GO 410 beschikt over drie activenoise canceling- en twee EQ-modi. De GO 810 heeft een accuduur van 20 uur, kost €149,99 en is verkrijgbaar in de kleuren graphite black, navy blue, en bone white.

backbeat-go-810-blauw

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.