“Video Toont Concept Opvouwbare Lenovo-smartphone”

Lenovo-logoOp het internet is een video opgedoken waarin we een opvouwbare smartphone zien. Het zou gaan om een concept van de Chinese fabrikant Lenovo.

Het komende jaar verwachten we de introductie van de eerste echt opvouwbare smartphones. We weten dat onder andere Samsung en Huawei een dergelijke smartphone op de markt zullen brengen. Er is nu echter een video van een Lenovo-concept opgedoken, waaruit we kunnen opmaken dat ook dit bedrijf bezig is met het ontwikkelen van opvouwbare producten. We zien overigens wel dat het concept een duidelijk limiet heeft als het om de buiging gaat.

Lenovo heeft in het verleden al eens een concept getoond van een smartphone die je om je pols kunt buigen. De onderstaande video lijkt echter een product te tonen die je niet helemaal kunt ombuigen tot een armband.

Het lijkt te gaan om een vroege concept, aangezien er duidelijk een limiet is tot hoever de smartphone gebogen kan worden. Je kunt de smartphone alleen maar een beetje naar achteren buigen, maar daar blijft het bij. Veel nut zien wij hier niet in. We gaan er dan ook vanuit dat dit niet een product is die uiteindelijk op de markt zal verschijnen, maar het is wel interessant om te weten dat Lenovo actief met deze technologie bezig is.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.