“Introductie OnePlus 6T Op 17 Oktober”

OnePlus-6T-render-voorkantEerder schreven wij al dat OnePlus waarschijnlijk in oktober een nieuwe smartphones zal introduceren, maar nu is er een uitnodiging gelekt met daarop een specifieke datum, namelijk 17 oktober.

De onderstaande uitnodiging is gelekt op de Chinese sociale mediasite Weibo. Als we de uitnodiging mogen geloven zal OnePlus de OnePlus 6T op 17 oktober in India introduceren. India is een belangrijke doelgroep van OnePlus, dus een introductie in dit land is vrij logisch. De OnePlus 6T zal een dag na de introductie van de Huawei Mate 20 en de Mate 20 Pro worden gepresenteerd.

Op de uitnodiging zien we de vorm van een smartphone met in het middel de tekst “Unlock The Speed”. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar de in-display vingerafdrukscanner.

OnePlus-6T-uitnodiging-17-oktober

Eerder kondigde OnePlus al aan dat de OnePlus 6T niet beschikt over een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Ook blijkt uit eerdere geruchten dat de smartphone een 6,5-inch Full HD-AMOLED-scherm heeft met een 19:5:9-verhouding en een kleine ‘waterdruppelnotch’. Intern vinden we waarschijnlijk een Snapdragon 845-processor met minimaal 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Aan de achterkant zit een dual-camera en volgens sommige geruchten is de behuizing mogelijk waterdicht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.