Huawei Watch GT Draait Niet Op Android Wear OS En Werkt Alleen Met Huawei-smartphones

Huawei-Watch-GTWe verwachten dat Huawei volgende week een nieuwe smartwatch zal introduceren. Deze zogeheten “Watch GT” draait volgens de laatste informatie niet op het Wear OS besturingssysteem en werkt mogelijk alleen met de smartphones van Huawei.

Alhoewel Huawei de Watch GT nog officieel moet aankondiging, is de productpagina al wel online verschenen. Op deze pagina staat dat de smartwatch geen gebruikgemaakt van Android Wear OS, maar draait op een eigen gemaakte besturingssysteem.

De Huawei Watch GT beschikt over een 1,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 454 x 454 pixels, een Arm Cortex M4-processor, een hartslag- en luchtdrukmeter en een 420 mAh accu die in de energiebesparingsmodus goed is voor een accuduur van 30 dagen. Bij actief gebruik heeft de smartwatch een accuduur van 22 uur.

In de informatie op de productpagina staat dat een smartphone met EMUI 9.0 vereist is. Dit zou betekenen dat de Watch GT alleen met een aantal smartphones van Huawei en Honor werkt. We verwachten dat Huawei over enkele dagen tijdens de officiële introductie hierover meer duidelijkheid zal geven.

Huawei-Watch-GT-EMUI-9

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.