“OnePlus 6T Kost Meer Dan Voorganger”

oneplus-6t-renderDe aankomende vlaggenschip-smartphone van OnePlus zal opnieuw duurder worden dan zijn voorganger. De goedkoopste uitvoering is volgens de geruchten bijna 9 procent duurder.

De Indiase website mysmartprice heeft een prijslijst van de OnePlus 6T gepubliceerd. Volgens de bron krijgt de goedkoopste uitvoering van de OnePlus 6T een adviesprijs mee van 37.999 Indiase roepies. Dit zou betekenen dat de smartphone een Europrijs meekrijgt van 559 of 569 euro. De goedkoopste versie van de OnePlus 6 kost 519 euro. De goedkoopste versie van de OnePlus 6T beschikt overigens wel over 128GB opslagruimte, terwijl de goedkoopste uitvoering van de OnePlus 6 slechts 64GB opslagruimte heeft.

Het prijsverschil tussen de krachtigere uitvoeringen met 8GB werkgeheugen en tot 256GB opslagruimte is overigens een stuk kleiner. Waarschijnlijk gaat het hier om een prijsstijging van een paar procent. Op 30 oktober zal OnePlus de smartphone officieel introduceren, dus lang hoeven we niet meer te wachten op de officiële adviesprijzen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.