BlackBerry Priv Krijgt Safeguard En Kan Video’s Opnemen In 4K-resolutie

BlackBerry VeniceVolgens de nieuwste geruchten kan de nog onaangekondigde BlackBerry Priv video’s opnemen met een 4K-resolutie. Ook krijgt de Android-smartphone de beveiligingssoftware BlackBerry Safeguard.

Eerder heeft BlackBerry al bevestigd dat de fabrikant een smartphone op de markt zal brengen met een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en het Android-besturingssysteem. Volgens eerdere geruchten krijgt deze smartphone, met de naam BlackBerry Priv, een 5,4-inch display, een Snapdragon 808-processor, 3GB werkgeheugen, een 18 megapixel camera en een trackpad.

Via de website van N4BB is nu nieuwe informatie opgedoken waaruit blijkt dat de “Blackberry Priv” 4K video’s kan opnemen met 30fps, of 1080p video’s met 60fps. Ook zien we op een foto de beveiligingssoftware BlackBerry Safeguard, waarmee het mogelijk is om verschillende beveiligingsopties op het toestel te regelen via één centrale plek. Zo kan je onder andere data voorzien van encryptie, de ontwikkelaarsopties benaderen en aangeven welke websites veilig zijn.

Ook heeft de site enkele foto’s gemaakt van de voor en achterkant van de BlackBerry Priv. Deze komen overeen met eerder gelekte foto’s en renders. Zo zien we onder andere de zilveren ring rondom de camera en twee verschillende kleuren flitsers die voor de juiste belichting moeten zorgen.

BlackBerry zal de Priv waarschijnlijk volgende maand introduceren. Deze smartphone geeft BlackBerry mogelijk de nodige boost om actief te kunnen blijven op de smartphone markt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.