“OnePlus 6T Krijgt Ultimate Limited Edition”

OnePlus-6T-renderEind deze maand zal OnePlus de OnePlus 6T officieel introduceren. Volgens de geruchten krijgen we tijdens de introductie mogelijk meer dan één toestel te zien. OnePlus zal namelijk een ‘Ultimate Limited Edition’ uitbrengen, waarvan maar 100 exemplaren verkrijgbaar zijn.

Op 29 oktober krijgen we de OnePlus 6T te zien, de nieuwste high-end smartphone van de Chinese fabrikant. Hier blijft het mogelijk niet bij, aangezien een Zweedse retailer een Ultimate Limited Edition van de OnePlus 6T op zijn website heeft geplaatst.

Op de website zien we alleen de verpakking van de Ultimate Limited Edition staan. De retailer wil niks kwijt over de inhoud van deze verpakking. Wel weten we dat er slechts een beperkte oplage van 100 stuks beschikbaar is, die 5  dagen voor de officiële aankondiging al besteld kunnen worden. We verwachten dat de Limited Edition is uitgerust met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Ook is de kans groot dat er wat accessoires worden meegeleverd.

OnePlus-6T-Ultimate-Limited-Edition

Het is niet duidelijk of het om een origineel product van OnePlus gaat of om een zelf samengesteld pakket van de retailer zelf. Gelukkig is het al bijna het einde van de maand, dus meer details zullen snel volgen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.