Honor Magic 2 Met Zes Camera’s Officieel Aangekondigd

Honor-Magic-2Honor heeft zojuist de Honor Magic 2 officieel aangekondigd. De smartphone heeft een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. Ook heeft de smartphone een in-display vingerafdrukscanner en een uitschuifbare camera-module met maar liefst zes camera’s.

De Honor Magic 2 is een opvallende smartphone. Zo beschikt de smartphone over krachtige hardware en een modern design. Intern vinden we bijvoorbeeld een Kirin 980-chipset. Dit is dezelfde chipset als in de high-end Huawei Mate 20 Pro. Ook beschikt de smartphone over een 3500 mAh accu, 6GB of 8GB werkgeheugen en 128GB of 256GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

Het 6.39-inch scherm heeft vrijwel geen schermranden en ook geen notch. Onder het scherm zit een in-display vingerafdrukscanner verwerkt. Aan de voorkant is geen ruimte overgebleven voor de selfie-camera. De smartphone beschikt daarom over een ‘slide’ die je omhoog kunt schuiven. Hierin zitten alle sensoren verwerkt. De selfie-camera bestaat uit één 16 megapixel lens en twee 2 megapixel lenzen. Aan de achterkant vinden we één 24 megapixel lens en twee 16 megapixel lenzen. De selfie-camera beschikt ook over 3D gezichtsherkenning.

Honor-Magic-2-smartphone

De Honor Magic 2 draait op Android 9.0 (Pie) met de Magic UI 2.0-schil en is vanaf 6 november verkrijgbaar in de kleuren paars, blauw en zwart. In China krijgt de smartphone een adviesprijs mee van 3799 Yuan, omgerekend ongeveer 480 euro. We verwachten dat de smartphone later ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.