Renders Van Nokia 9 Tonen Opvallende Cameramodule

Nokia-9-renderDe bekende tech-lekker Steve H. van @Onleaks heeft een render gedeeld van de Nokia 9. Op de render zien we een opmerkelijke cameramodule aan de achterkant van de smartphone. Deze cameramodule heeft namelijk vijf lenzen.

Op Twitter is de bovenstaande render geplaatst. Op de CADs (computer-aided designs), die in samenwerking met 91mobiles naar buiten zijn gebracht, zien we een nog onaangekondigde Nokia-smartphone van HMD Global. We zien dat de Nokia 9 een groot scherm zonder notch krijgt.

Het meest opvallende is natuurlijk de cameramodule aan de achterkant. Deze bestaat uit zeven rondjes. Vijf van deze rondjes worden gebruikt voor de lenzen, één voor de flitser en één voor een sensor. Het scherm is volgens de geruchten 5,9-inch groot en de smartphone meet 155 x 75 x 7.9 mm. Ook spreken de geruchten over een mogelijke in-display vingerafdrukscanner en draadloos opladen. De Nokia 9 lijkt te zijn uitgerust met een metalen frame en een glazen achterkant. Een 3,5mm koptelefoonaansluiting lijkt te ontbreken.

Nokia-9-render-2

HMD Global zal de Nokia 9 naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 officieel introduceren.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.