“Introductie Nokia 8.1 Op 5 December”

Nokia-8.1-5-december-dubaiHMD Global heeft een evenement aangekondigd dat op 5 december in Dubai zal plaatsvinden. Naar verwachting krijgen we tijdens dit evenement de Nokia 8.1 te zien.

CPO Juho Sarvikas heeft het evenement aangekondigd via Twitter. Daarbij heeft hij een teaser-afbeelding geplaatst, samen met de hashtag “#ExpectMore”. HMD Global heeft niet bekendgemaakt wat het bedrijf op deze dag zal introduceren.

Het toestel op de onderstaande teaser-afbeelding lijkt wel wat op de Nokia 7.1. Mogelijk zal HMD Global dit toestel op deze dag uitbrengen in de Verenigde Arabische Emiraten. Een volledig evenement organiseren voor de uitrol van een bestaand toestel naar een nieuw land lijkt ons echter wat overdreven, waardoor we verwachten dat HMD Global meer zal laten zien op deze dag.

Waarschijnlijk krijgen we een nieuwe smartphone te zien, waarvan de Nokia 8.1, de internationale variant van de Nokia X7, een voor de hand liggende keuze is. Geruchten spreken namelijk al langer over de introductie van de Nokia 8.1, die voor het einde van dit jaar zou plaatsvinden. De Nokia 8.1 beschikt onder andere over een notch in het scherm en een Snapdragon 710-processor.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.