“Samsung Galaxy S10 Komt In Deze Kleuren Op De Markt”

Ice-Blue-Samsung-Galaxy-S9Er is nieuwe informatie opgedoken over de toekomstige vlaggenschip-smartphone van Samsung. Zo zou de Galaxy S10 in vier verschillende kleuren op de markt verschijnen.

Volgens de geruchten komen er drie uitvoeringen van de Galaxy S10 op de markt, met de modelnummers SM-G970x, SM-G973x en SM-G975x. Het gaat om een instapmodel en twee high-end toestellen. Deze toestellen komen volgens Sammobile in vier verschillende kleuren op de markt. Namelijk zwart, wit, geel en groen. Samsung zal niet in elk land dezelfde kleuren uitbrengen.

Ook krijgen sommige van deze kleuren een gradiënt-uitvoering. Een gradiënt-uitvoering heeft een kleur die overloopt naar een andere kleur. Onlangs introduceerde Samsung al de Ice Blue-gradient uitvoering van de Galaxy S9.

Samsung-Galaxy-S9+-Ice-Blue

De SM-G973x en de SM-G975x beschikken volgens de geruchten over een 5,8-inch en 6,44-inch scherm. In dit scherm zit een vingerafdrukscanner verwerkt. De goedkopere uitvoering krijgt een 5,8-inch scherm, maar dan zonder in-display vingerafdrukscanner.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.