Camerafoto’s en Specificaties Google Pixel 3 Lite Opgedoken

Google-Pixel-3-XL-kleurenEen aantal dagen geleden dook het gerucht op dat Google werkt aan een ‘Lite’-versie van de Pixel 3-smartphone. Nu zijn er camerafoto’s en meer specificaties van de Pixel 3 Lite opgedoken.

Rozetked heeft foto’s gedeeld, die volgens de website zijn gemaakt met de Pixel 3 Lite. De smartphone zou beschikken over dezelfde camera’s als de reguliere Pixel 3, namelijk een 12MP camera aan de achterzijde en een 8MP camera aan de voorkant. De gedeelde foto’s bevatten veel details, maar helaas heeft de bron geen vergelijkingsmateriaal gemaakt met de Pixel 3 of Pixel 3 XL. Hierdoor kunnen we de camera’s van de verschillende smartphones dus niet met elkaar vergelijken.

Google-Pixel-3-Lite-foto-camera

We zien een foto die buiten is gemaakt op een wat grauwe dag en een foto van fruit die is gemaakt met de portretmodus. We zien duidelijk de kleuren en scherpte van de foto en een natuurlijk uitziend bokeh-effect. Er zijn nog geen foto’s gemaakt met de populaire Night Sight-modus.

Google-Pixel-3-Lite-foto-camera-2

Er zijn ook meer specificaties van de Pixel 3 Lite gedeeld. Zo beschikt de smartphone volgens de bron over een Snapdragon 670-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 2,915mAh accu en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De Pixel 3 Lite heeft geen notch in het scherm en de behuizing is voor een groot deel gemaakt van plastic, inplaats van glas.

Volgens de Russische website krijgt de Pixel 3 Lite een adviesprijs mee van tussen de 400 en 500 dollar. Google zal de smartphone in de eerste helft van 2019 introduceren.

Pixel-3-Sargo-foto1

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.