Foto’s Tonen Moto G7 Play Met Notch en Snapdragon 632

Motorola-LenovoOp het internet zijn nieuwe foto’s en details van Motorola’s Moto G7 Play opgedoken. Zo weten we nu dat de smartphone een notch in het scherm heeft en beschikt over een Snapdragon 632-processor.

De nieuwe informatie is afkomstig van de FCC “Federal Communications Commission”, die de smartphone heeft ontvangen van Motorola voor verificatie. De Moto G7 Play krijgt in tegenstelling tot de reguliere Moto G7 geen waterdruppel-notch, maar een wat bredere notch. In deze notch vinden we een camera, speaker en flitser.

Ook weten we nu dat de vingerafdrukscanner aan de achterkant zit, dat de smartphone over een USB-C-poort beschikt en het opslagruimte kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Daarnaast weten we nu meer over de interne hardware van de Moto G7 Play. Zo beschikt de smartphone over een Snapdragon 632-processor met een Adreno 506-gpu en een 2.820 mAh accu. De Moto G7 Play lijkt in ieder geval op de markt te komen in de kleuren zwart en zilver/blauw. We hebben nog geen releasedatum.

Motorola-Moto-G7-Play-FCC

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.