OPPO Zal Eind Februari Opvouwbare Smartphone Introduceren [update]

OPPO logoEen productmanager van OPPO heeft laten weten dat het bedrijf eind februari tijdens de Mobile World Congress een opvouwbare smartphone zal presenteren. OPPO is dus de zoveelste fabrikant die in 2019 een opvouwbare smartphone op de markt zal brengen.

Samsung heeft kort geleden een opvouwbare smartphone getoond, waarvan de officiële introductie in 2019 zal plaatsvinden. Ook Huawei en LG werken aan een opvouwbare smartphone. Nu kunnen we een vierde fabrikant toevoegen aan dit rijtje. OPPO zal tijdens de MWC in Barcelona namelijk ook een smartphone introduceren die is uitgerust met een vouwbaar scherm. Specificaties of een releasedatum kon productmanager Chuck Wang echter nog niet geven.

Chuck Wang heeft ook bekendgemaakt dat OPPO in de eerste helft van 2019 een 5g-smartphone in Europa gaat uitbrengen en dat we in 2020 een smartphone kunnen verwachten met een camera achter het scherm, door middel van een gaatje in het scherm. OPPO heeft dus grootse plannen.

Update: Tweakers heeft de woorden van Chuck Wang, product manager van OPPO, mogelijk uit context is gehaald. Wang heeft tegenover AndroidWorld namelijk aangegeven dat we “meer nieuws van OPPO kunnen verwachten op het Mobile World Congress in Barcelona”. Dit kan van alles betekenen. Mogelijk geeft OPPO op deze dag gewoon wat meer informatie over de opvouwbare smartphone, inplaats van een daadwerkelijke introductie van het toestel.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.