Zo Ziet Het Holografisch Scherm Van De RED-smartphone Er Uit

RED Hydrogen smartphoneEerder dit jaar liet filmfabrikant RED weten dat het bedrijf een smartphone op de markt zal brengen. Het gaat hier niet om een “normale” smartphone, maar om een titanium smartphone met een holografisch scherm. Dankzij de onderstaande video krijgen wij een indruk van hoe dit scherm zal moeten functioneren.

De eerste smartphone van RED heet RED Hydrogen One. Van dit toestel zijn vorige maand de eerste prototype-foto’s opgedoken. De RED Hydrogen One is met een adviesprijs van 1595 dollar niet een smartphone voor de gemiddelde gebruiker. RED wil vooral filmspecialisten bereiken. De smartphone is daarom uitgerust met de “beste smartphone-camera’s” die onder andere holografische beelden kunnen vastleggen. Deze beelden zijn af te spelen op het 5.7-inch holografisch scherm van de smartphone.

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de holografische beelden er precies uit komen te zien, maar RED is een samenwerking aangegaan met startup Leia. Dit bedrijf heeft in 2015 een conceptvideo van een holografisch scherm op YouTube geplaatst. Waarschijnlijk wil RED deze richting op.

De beelden in de video lijken rechtstreeks afkomstig uit een sci-fi film en wij vragen ons dan ook af in hoe verre dit op dit moment daadwerkelijk mogelijk is. Vaak zien conceptvideo’s er een stuk beter uit dan de werkelijkheid. Wij geloven het dan ook pas als we daadwerkelijk een werkende RED Hydrogen One hebben gezien. RED verwacht de smartphone in het eerste kwartaal van 2018 te kunnen leveren.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.