“Sony Xperia XZ4 Krijgt 3.5mm Koptelefoonaansluiting”

Sony-XPeria-XZ4-onleaks-renderVolgens de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker Ice Universe beschikt de aankomende Xperia XZ4 nog gewoon over een 3.5mm koptelefoonaansluiting. Hierdoor ben je niet verplicht om een draadloze headset te gebruiken.

Ondanks dat steeds meer fabrikanten afstappen van de 3.5mm jack, lijkt Sony’s volgende vlaggenschip-smartphone nog gewoon over deze aansluiting te beschikken. Althans, als we Ice Universe mogen geloven. Dit besluit is best opmerkelijk, aangezien de huidige Xperia XZ3 al niet meer beschikt over deze aansluiting. Mogelijk heeft Sony gekeken naar de kritiek en hoopt de fabrikant op deze manier weer meer klanten aan te trekken.

Ice Universe is een doorgaans betrouwbare bron, maar op eerder gelekte renders van de Xperia XZ4 was geen 3.5mm jack zichtbaar. We raden daarom aan om het gerucht voorlopig nog met een korrel zout te nemen.

Verder claimt de bron dat de Xperia XZ4 beschikt over een 6,5-inch scherm met een 21:9-beeldverhouding, de nieuwe Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 256GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner in de aan/uit-knop en een driedubbele camera.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.