LG en T-Mobile Hebben Oplossing Gevonden Voor Bootloop-problemen LG G7 ThinQ

lg-G7-ThinQEen aantal dagen geleden schreven wij dat gebruikers van de LG G7 ThinQ tegen bootloop-problemen aanliepen na het installeren van de laatste software-update. Er is nu een definitieve oplossing gevonden voor dit probleem.

Het bootloop-probleem, waarbij een toestel constant opnieuw opstart, bleek vooral voor te komen bij gebruikers van T-Mobile. T-Mobile is sindsdien opzoek gegaan naar een oplossing, die nu lijkt te zijn gevonden. Zo schrijft de provider op de T-Mobile Community het volgende:

Na onze oproep eerder deze week hebben meerdere gebruikers hun toestel naar ons servicecentrum gestuurd om een reparatie uit te laten voeren. De eerste toestellen zijn alweer volledig hersteld en onderweg naar hun eigenaar. Dit is in de meeste gevallen ook mét behoud van data gebeurt.

Het ziet er dus naar uit dat het probleem niet simpelweg via een nieuwe software-update kan worden opgelost. T-Mobile adviseert mensen die zijn getroffen hun toestel aan te melden voor reparatie en niet zelf het probleem proberen op te lossen via bijvoorbeeld een reset. Op deze manier kun je namelijk al je data verliezen.

Er is inmiddels een nieuwe update uitgebracht. Bij de V10p-update van 3 december zou het bootloop-probleem niet meer voorkomen. Mocht je deze update hebben geïnstalleerd dan hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.