Meer Details Samsung Galaxy Watch Active 2 Gelekt

Samsung-Galaxy-Watch-Active-2Er zijn nieuwe details uitgelekt van Samsung’s aankomende smartwatch, de Galaxy Watch Active 2. Zo zijn we meer te weten gekomen over de specificaties en zien we de smartwatch op verschillende afbeeldingen.

Er zijn opnieuw specificaties opgedoken die overeen komen met eerdere geruchten. Zo komt er een 40mm en 44mm uitvoering, met een 1,2-inch en 1,4-inch AMOLED-scherm. Dit scherm heeft een resolutie van 360 bij 360 pixels en is voorzien van Gorilla Glass DX+. De kleinere uitvoering weegt 31 gram en de grotere weegt 36 gram. De behuizing bestaat uit aluminium of roestvrij staal en is voorzien van de militaire norm MIL-STD 810G. Hierdoor is de smartwatch bestand tegen een stootje.

De Samsung Galaxy Watch Active 2 heeft geen draaibare schijf rondom het scherm, maar beschikt waarschijnlijk wel over een aanraakgevoelige behuizing. Hierdoor kun je door de interface navigeren door simpelweg over de behuizing te vegen.

Intern vinden we een 1.15 GHz Exynos 9110-processor, 768MB werkgeheugen en 4GB opslagruimte. De LTE-versie heeft 1.5GB opslagruimte. In de 40mm behuizing vinden we een 247 mAh accu terwijl de grotere 44mm uitvoering beschikt over een 340 mAh accu.

De aliminium uitvoering komt waarschijnlijk op de markt in de kleuren zwart, zilver en Rose Gold, terwijl de roestvrij stalen uitvoering op de markt zal verschijnen in de kleuren zwart, zilver en goud. Het is nog onduidelijk hoeveel de Galaxy Watch Active 2 gaat kosten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.