Nieuwe Afbeeldingen Tonen Drie Versies Van Samsung Galaxy S10

Samsung-Galaxy-S10-Lite-PlusEr zijn verschillende nieuwe afbeeldingen opgedoken waarop de Galaxy S10, Galaxy S10 Lite en Galaxy S10+ te zien zouden zijn. De afbeeldingen laten goed zien hoe de smartphones er uit komen te zien, maar het is nog niet duidelijk waar de camera’s precies worden geplaatst.

De bekende tech-lekker Evan Blass plaatste de bovenstaande afbeelding op Twitter. Hij schreef bij de afbeelding dat dit het uiterlijk is volgens een hoesjesmaker. We zien de Galaxy S10 Lite, de Galaxy S10 en de Galaxy S10+ die volgens de hoesjesmaker een 5,8-inch, 6,1-inch en 6,4-inch scherm krijgen.

De schermen zijn iets groter dan bij de Galaxy S9, maar dit heeft te maken met de dunnere schermranden. Het formaat van de behuizing zal daardoor niet veel veranderen.

De Samsung Galaxy S10 Lite is op de onderstaande afbeelding van meerdere kanten te zien. Deze afbeelding, afkomstig van Ice Universe, toont een vingerafdrukscanner die aan de zijkant van het toestel is geplaatst. In tegenstelling tot de grotere broers beschikt de Lite-uitvoering volgens deze bron dus niet over een in-display vingerafdrukscanner.

Ice-Universe-Galaxy-S10-Lite

De Galaxy S10-serie beschikt niet over een zogenoemde notch. Inplaats van een grote inkeping is er nu alleen maar een klein gat voor de selfie-camera aanwezig. De locatie van de selfie-camera is echter nog onduidelijk. De selfie-camera kan ik het midden worden geplaatst of in de hoek van het scherm, zoals we op de onderstaande afbeelding kunnen zien.

Samsung-Galaxy-S10-in-display-camera

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *