Introductie Randloze Lenovo Z5 Volgende Week

Lenovo-Z5-schetsDe Chinese fabrikant Lenovo heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 5 juni de Lenovo Z5 zal presenteren. De Lenovo Z5 heeft volgens eerdere berichtgevingen een screen-to-body ratio van maar liefst 95 procent.

Lenovo heeft eerder de bovenstaande schets gedeeld, waarop we een smartphone zonder schermranden zien. Komende dinsdag zal Lenovo deze smartphone officieel aankondigen tijdens een evenement dat zeven uur ’s ochtends Nederlandse tijd van start gaat.

Lenovo is de smartphone al verschillende weken aan het teasen. Zo bevat de Lenovo Z5 volgens het bedrijf “vier technische doorbraken en achttien gepatenteerde technieken”. Volgens dit bericht komt er onder andere een variant met 4TB opslagruimte.

De Lenovo Z5 is niet de enige randloze smartphone die we volgende maand te zien krijgen. De fabrikant Vivo zal op 12 juni namelijk de Vivo Apex introduceren. Van dit toestel hebben we eerder al een werkende prototype gezien. De Vivo Apex beschikt onder andere over een screen-to-body ratio van 98 procent, een vingerafdrukscanner die is verwerk in het scherm en een selfie-camera die uit de behuizing omhoog schuift. Kortom, komende maand is een interessante maand voor de smartphonewereld.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.