ASUS Verwacht Dit Jaar 30 Miljoen Zenfone 2-toestellen Te Verkopen

ASUS-Zenfone-2ASUS heeft laten weten dat het bedrijf dit jaar maar liefst 30 miljoen exemplaren van de Zenfone 2 verwacht te verkopen. Asus komt met deze hoge voorspelling na een goede ontvangst van de smartphone tijdens de Mobile World Congress in februari.

De Zenfone 2 is een high-end smartphone met een zeer aantrekkelijke adviesprijs. De smartphone is onder andere voorzien van een 5,5-inch display met een 1080p resolutie, een 64-bit 2.3GHz Intel Atom Z3580 chipset, 4GB werkgeheugen, DualSIM-ondersteuning, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3,000mAh accu. De goedkoopste versie met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte krijgt een adviesprijs mee van slechts 199 dollar. De adviesprijs van de variant met 4GB opslagruimte komt boven de 300 dollar uit.

Doordat de Zenfone 2 over zeer indrukwekkende specificaties beschikt en de smartphone minstens 50 procent goedkoper is dan top-toestellen zoals de Samsung Galaxy S6, HTC One M9 en de iPhone 6, verwacht ASUS dat de Zenfone 2 tot wel 30 miljoen keer over de toonbank zal gaan.

Wanneer de smartphone in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend. Momenteel is de smartphone alleen verkrijgbaar in Taiwan, Frankrijk en China.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.