UMIDIGI One Max Met Druppelnotch Kost Tijdelijk Slechts €159

UMIDIGI-One-MaxDe UMIDIGI One Max is de komende dagen in de aanbieding voor slechts 159 euro. De smartphone beschikt over een scherm met een druppelnotch en een grote accu.

Ben je nog opzoek naar een smartphone met een moderne uitstraling die niet al te veel kost, dan is de UMIDIGI One Max misschien een leuke optie. De smartphone beschikt over een 6,3-inch scherm met een resolutie van 1520 x 720 pixels, een kleine druppelnotch en dunne schermranden. Intern vinden we een Helio P23-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een 4150 mAh accu die je draadloos kunt opladen. Ook is de smartphone uitgerust met een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een usb-c poort.

UMIDIGI-One-Max-smartphone

De UMIDIGI One Max  draait op Android 8.1 (Pie) en is de komende vier dagen hier in de aanbieding voor slechts 159 euro in de kleuren Twilight en Carbon Fiber Black.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.