“Samsung Galaxy M20 Krijgt 5000mAh Accu”

samsung-galaxy-m20-conceptSamsung zou werken aan de Galaxy M-serie, waarin de fabrikant budget-toestellen zal uitbrengen. De Galaxy M20 zou één van de eerste toestellen zijn in deze serie, waarvan nu meer details zijn opgedoken. Zo beschikt de Galaxy M20 onder andere over een 5000mAh accu, aldus de geruchten.

Volgens de website AllAboutSamsung beschikt de aankomende Samsung Galaxy M20 over een zeer grote accu met een capaciteit van 5000mAh. De smartphone zal bij de lancering draaien op Android 8.1 en ook in Europa op de markt verschijnen.

De toestellen in de M-serie zijn budget-toestellen, waarbij we moeten denken aan prijzen van minder dan 200 euro. De Galaxy M20 krijgt naar verwachting daarom ook geen OLED-scherm, maar een goedkopere LCD-scherm. Dit scherm is waarschijnlijk groter dan 6-inch. Intern vinden we een Exynos 7885 processor in combinatie met 3GB werkgeheugen. Aan de achterkant vinden we een dual-camera met een resolutie van 13MP en 5MP. De selfie-camera heeft een resolutie van 8MP. Het is nog onduidelijk wanneer Samsung de smartphone op de markt zal brengen.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.