VOYO i8 Max Is 10-inch Tablet Voor €150

VOYO-i8-Max-tabletGisteren toonden we een leuke aanbieding voor de 8,4-inch Chuwi Hi9 Pro, maar als je opzoek bent naar een tablet met een iets groter scherm dan is de VOYO i8 Max een aanrader. De VOYO i8 Max beschikt namelijk over een 10,1-inch scherm en is deze week in de aanbieding.

De VOYO i8 Max kost hier deze week slechts €150. Hiervoor krijg je een tablet met een 10,1-inch scherm en een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Intern beschikt de tablet over een MTK Helio X20 deca-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 3 megapixel camera aan de voorkant en een 5300mAh accu.

Ook kun je een SIMkaart in de tablet plaatsen zodat je overal toegang hebt tot het 4G-netwerk. Dankzij de roterende standaard aan de achterkant van de behuizing kun je de VOYO i8 Max in verschillende hoeken op tafel plaatsen. Je kunt de tablet ook in combinatie met een toetsenbord en stylus aanschaffen zodat je een echt werkstation kunt creëren.

VOYO-i8-Max

De VOYO i8 Max kost de komende 6 dagen slechts €150. De tablet in combinatie met een bijbehorende toetsenbord en een stylus kost gezamenlijk €181.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.