Xiaomi Mi Play Officieel Aangekondigd

xiaomi-mi-playDe Chinese fabrikant Xiaomi heeft zojuist de Mi Play aangekondigd. De smartphone met een druppel notch verschijnt op de markt voor een zeer aantrekkelijke adviesprijs.

De Xiaomi Mi Play is de eerste smartphone van het bedrijf met een druppel notch. Het scherm is 5.83-inch groot en heeft een fullHD+ resolutie (1080 x 2280 pixels). Intern vinden we een MediaTek Helio P35 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP + 2MP dual-camera aan de achterkant, een vingerafdrukscanner en een 3000mAh accu.

De behuizing bestaat uit metaal en glas en de smartphone draait op Android 8.1 (Oreo). In China krijgt de Mi Play een adviesprijs mee van 1,099 yuan, omgerekend ongeveer 140 euro. Kopers in China krijgen voor deze prijs zelfs een jaar lang 10GB gratis data per maand. Het is nog onduidelijk wanneer de smartphone in Europa op de markt zal verschijnen, maar volgens eerdere geruchten zal de smartphone hier op de markt verschijnen onder de naam Xiaomi Redmi 7.

xiaomi-mi-play-kleuren

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.