Onbekende Nokia-smartphone Met Driedubbele Camera Opgedoken

driedubele-camera-nokiaOp het internet zijn foto’s opgedoken waarop een onbekende Nokia-smartphone te zien zou zijn. We zien aan de achterkant van dit toestel onder andere een driedubbele camera. Ook zien we aan de voorkant zeer dunne schermranden.

Op de onderstaande foto’s zien we de onbekende Nokia-smartphone zowel van de voorkant als van de achterkant. Aan de achterkant zien we een driedubbele camera in een verticale opstelling. Onder de camera-module zien we een flitser en het Nokia-logo. De behuizing lijkt te zijn gemaakt van glas.

We zien op de foto’s geen vingerafdrukscanner. Dit zou kunnen betekenen dat de smartphone is uitgerust met een in-display vingerafdrukscanner of dat de vingerafdrukscanner aan de zijkant zit. Ook zien we geen selfie-camera. Mogelijk zit deze in de kin onder het scherm of in een uitschuifbare module aan de bovenkant van de smartphone.

We hebben nog geen idee welke Nokia-smartphone we op de bovenstaande foto’s zien. Zodra wij hier meer over weten delen wij dat uiteraard.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.