Details Nokia 8 Pro Uitgelekt

Nokia-8-Pro-renderHMD Global zal volgens de geruchten dit jaar niet één maar twee high-end smartphones introduceren. Zo krijgen we naast de Nokia 9 in augustus of september ook de Nokia 8 Pro te zien. Van deze laatstgenoemde zijn nu een aantal details uitgelekt.

HMD Global doet het erg goed en weet elk kwartaal steeds meer Nokia-smartphones te verkopen. Zo bleek uit de laatste cijfers dat de fabrikant al meer smartphones verkoopt dan Google, HTC en OnePlus. HMD Global zit echter niet stil en zal dit jaar net als vorig jaar verschillende smartphones introduceren.

Van de Nokia 8 Pro zijn verschillende details gelekt, waaruit we kunnen opmaken dat het een high-end toestel moet worden. Volgens NokiaPowerUser beschikt de smartphone namelijk over een Snapdragon 845-processor. Dit is de nieuwste processor van Qualcomm die onder andere zal worden gebruikt voor de Samsung Galaxy S9.

Ook zou de camera op de Nokia 8 Pro erg goed zijn en beschikken over geavanceerde technologie van Zeiss met een roterende zoom en twee lenzen. Details over de megapixels en de aperture zijn nog niet uitgelekt. Op de onderstaande schets zien we de Nokia 8 Pro aan de linkerkant. Onder de camera zien we de vingerafdrukscanner.

Nokia-8-pro-schets

Verdere details over de Nokia 8 Pro ontbreken nog. De introductie van de smartphone is nog ver weg, waardoor we aanraden de geruchten voorlopig nog met een korrel zout te nemen. We verwachten de introductie van Nokia 8 Pro namelijk pas in augustus of september.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.